6 Signalen dat hij geen interesse meer in je heeft (of in de relatie)

6 Signalen dat hij geen interesse meer in je heeft (of in de relatie)

Hoe kom je erachter of een man nog interesse in je heeft? Of dit wel of niet zo is kan moeilijk te bepalen zijn als je gemengde signalen ontvangen. Als je je afvraagt hoe het nu echt met zijn gevoelens zit dan kun je er naar vragen maar wat als je geen duidelijk antwoord krijgt? Het begrijpen van de signalen kan pijnlijk zijn om te ervaren maar als je er niet over nadenkt sleept het zich maar voort waardoor het uiteindelijk alleen maar pijnlijker wordt. Let op deze signalen zodat je op tijd afscheid kunt nemen van een relatie zonder toekomst.

Hij maakt geen tijd voor je vrij

Als je belangrijk voor hem bent dan wil hij zoveel mogelijk tijd met je doorbrengen. Is hij echter steeds te druk met werk of andere verplichtingen? Dan is het mogelijk dat hij je meer als tijdverdrijf ziet dan als relatiemateriaal. Dit geldt vooral voor iemand die alleen maar tijd vrij maakt wanneer hem dat uitkomt en dit nooit meer dan een dag van tevoren laat weten.

Hij negeert je geregeld

Pakt hij geregeld de telefoon niet op of beantwoordt hij je berichten niet? Vraag jezelf dan af waarom dit zo is. Iemand die het druk heeft kan altijd een gaatje vinden om een kort antwoord terug te sturen. Het ontwijken van contact is een signaal dat hij je aandacht niet wil.

Hij neemt je niet mee in zijn sociale leven

Gaat het altijd uit met vrienden en neemt hij je niet mee naar zijn familie? In het begin van de relatie is dit misschien niet zo erg maar na enkele maanden in de relatie mag je er vraagtekens bij zetten. Als hij hiernaast ook nog eens geen contact wil met je familie en vrienden dan is dit een duidelijk signaal.

Hij heeft het niet over de toekomst

Een signaal dat aangeeft dat er geen toekomst in de relatie zit is als de man het nooit over een gezamenlijke toekomst heeft. Het hoeft dan nog niet eens over kinderen te gaan of trouwen. Als hij ook niet wil praten over een gezamenlijke vakantie die over een half jaar plaats moet gaan vinden dan mag je vraagtekens bij zijn gevoelens zetten.

Hij heeft veel contact met andere vrouwen

Contacten buiten de relatie zijn geen probleem als de relatie goed zit. Als je echter merkt dat hij veel over andere vrouwen praat, met ze flirt en veel aandacht geeft dan is het tijd om op te letten. Hetzelfde geldt voor regelmatig contact met een ex. Als je merkt dat je minder aandacht krijgt dan willekeurige andere vrouwen die hij kent dan is dit een sterk signaal.

Hij vermijdt intimiteit

Als de man geen of minder intimiteit wil dan is er vaak iets aan de hand en is het tijd om op de signalen te letten. Dit is vooral het geval als de intimiteit op een eerder moment erg gewild was. Een gebrek aan intimiteit zorgt voor een neerwaartse spiraal waardoor ruzies ontstaan en de intimiteit nog minder wordt.

Als de signalen die de man uitstraalt opgepikt worden dan is het belangrijk om na te denken waar deze signalen vandaan komen. Het is niet ondenkbaar dat je zelf ook gemengde signalen verstuurd waardoor de ander op een andere manier dan normaal op de reageert. Analyseer je eigen gedrag en gedachten om het uit te sluiten als oorzaak van de signalen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *