Subtiele flirttips voor mannen: meer succes met flirten

Subtiele flirttips voor mannen: meer succes met flirten

Openingszinnen die je als mannen onder elkaar voorbij hoort komen hebben vrijwel nooit succes in de echte wereld van flirten. De verkeerde openingszin en de vrouw loopt lachend weg terwijl je in je eentje overblijft. Subtiel flirten is heel wat anders dan de grappige oneliner die geen enkel positief effect heeft. Flirten is een spel dat uit meer bestaat dan een grappige zin die de vrouw al vaak heeft gehoord.

Kan iedereen flirten?

Succes met flirten is voor een deel door je genen bepaald, voor een deel door je cultuur en het andere deel valt aan te leren. Het deel dat valt aan te leren is belangrijk voor als je een vrouw wilt versieren. Door te flirten stuur je een signaal naar de ander dat je geïnteresseerd bent. Door op de goede manier te flirten en er bewust mee om te gaan kun je erachter komen of dit een wederzijdse interesse is.

Als twee mensen met elkaar flirten dan begint de ontdekkingstocht naar de ander. Beetje bij beetje leer je elkaar kennen doordat je meer over jezelf loslaat. Subtiel flirten zorgt ervoor dat dit stadium vlekkeloos en zonder haperingen verloopt.

Oogcontact

De makkelijkste manier om te flirten is oogcontact. Als je merkt dat je bekeken wordt door een vrouw in dezelfde ruimte zorg dan dat je oogcontact krijgt en houdt dit voor een seconde vast. Houdt het contact niet te lang vast zodat je niet blijft staren en de vrouw ongemakkelijk maakt.

Niet-verbale communicatie

Veel manieren om te flirten gebeuren niet verbaal. Bewegingen van het lichaam en de houding geven in eerste instantie aan wat je bedoelingen zijn. Onbewust kan iemand zich aangetrokken voelen tot de ander door middel van alleen lichaamstaal. Een neutrale en open lichaamshouding geeft aan dat je niet wegloopt maar ook niet aanvalt. Zo zijn er nog veel meer lichaamsposities die aangeven dat je geen kwade bedoelingen hebt en open staat voor een gesprek.

Toon je dominantie

De combinatie sterk en veilig is voor veel vrouwen aantrekkelijk. Een man die laat zien dat hij man is heeft hierdoor een voordeel als het op flirten aankomt. De borst vooruit steken terwijl je achterover leunt met je handen achter je hoofd is hier een voorbeeld van. Het werkt bij dieren maar ook bij mensen om op deze manier te laten zien dat je dominant bent. Het gaat erom dat je het subtiel doet zodat het niet nep overkomt alsof je het ingestudeerd hebt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *